Skip to main content

WINTERBLUESEMS

We starten het nieuwe jaar met een fleurig nieuwtje!

Doorheen de voorbije 4 maanden bezocht ik tal van bedrijven en lokale handelaars met Plan B (oekee) en mocht ik hen van de mooiste snijbloemen voorzien. Meer dan eens kwam de vraag of ook particuliere klanten terecht kunnen bij ons voor een duurzaam bloemenabonnement.  Deze terugkerende vraag moedigde ons aan om ons project door te trekken naar de particuliere bloemenliefhebbers onder jullie

NIEUW NIEUW NIEUW

We present you: “winterbluesems”! De beste remedie tegen de winterblues met een knipoogje naar de lentebloesems.

Wat houdt dat precies in?

“Winterbluesems” is een snijbloemenabonnement goed voor 4 boeketten van €25 in de maanden januari, februari en maart – telkens op vrijdag.
Je kan kiezen uit volgende lever- of afhaaldata: 06/01, 20/01, 03/02, 17/02, 03/03, 17/03, 31/03.

GRATIS levering in Laarne-Kalken! Woon je verder? Dan kan je het boeketje komen afhalen in onze winkel (Tuincentrum Braeckman). (Kan ook geleverd worden mits toeslag). De gekozen data moeten ten minste een week voor het eerste boeketje worden doorgegeven. Boeketjes worden verpakt en voorzien van bloemenvoedsel, voor een optimaal vaasleven.

We starten voorlopig met deze boeketten om jullie donkere wintermaanden op te fleuren. Maar… bij succes wordt dit aanbod zeker verlengd naar het hoogseizoen, en dit met verse snijbloemen van lokale Braeckmanse bodem, te starten in april met de intussen meer dan 4000 tulpen die zich nu nog schuilhouden onder de vruchtbare grond.

Heb je interesse? Stuur ons een berichtje/mail, bel of kom langs in onze winkel!  Spread ook zeker the word, want bij Plan B (oekee) & Tuincentrum Braeckman ben je in de beste groene handen!!

Leave a Reply