Skip to main content

Project

Wil jij je balie, kantoorruimte, bureau, wacht- of vergaderzaal, of eet- en drinkgelegenheid opfleuren met een duurzaam seizoensboeket? Wil jij op die manier je cliënteel een warm welkom bieden, en een positieve, frisse en rustgevende sfeer creëren? Wil jij hiermee tonen dat je het ecologisch bewustzijn, de lokale handel en de korte keten een warm hart toedraagt? Heb jij zelf geen zin, tijd of de know how om dit te verwezenlijken? Dan kan Plan B (oekee) jou daarbij helpen.

Project - Plan B (oekee)
Project - Plan B (oekee)
Project - Plan B (oekee)

Elke week maken wij voor jou een ‘boeket van de week’ met de mooiste seizoensbloemen uit het aanbod van de plukweide van tuincentrum Braeckman, aangevuld met bloemen van lokale bloementelers, en ingekochte bloemen met een eco-label. We werken met zowel verse als gedroogde bloemen.

Het boeket wordt elke week, elke 2 weken of maandelijks bij jou geleverd op dinsdag of vrijdag, volgens jouw voorkeur. De bloemen worden bezorgd in onze Plan B (oekee) eco-vazen, precies op de plek waar jij ze hebben wil. Je kan kiezen tussen een midi- of een maxiboekee. Je oude boeket en de vaas nemen we terug mee en maken we voor je schoon. In ons aanbod vind je tevens de miniboekee- pakketten binnen het kleurenpalet van de week. Dit zijn tafelvaasjes die we in veelvouden van 10 aanbieden onder dezelfde voorwaarden. Op onze website bieden we je graag verzorgingstips voor een lang vaasleven, zodat jij zorgeloos kan genieten van jouw bloemen! Je vindt er ook interessante weetjes over bloemen.

Tot slot, wil jij het assortiment in jouw winkel uitbreiden met een bloemenhoek vol kleur, dan kan je je aanmelden voor de duurzame boeketten van Plan B (oekee). Wij leveren boeketjes met verse of gedroogde bloemen voor jouw klanten.

En ohja, voor ik het vergeet, bekijk zeker onze ‘boekee on call’, voor de late beslissers & onze workshops voor jouw creatieve werknemers, patiënten of cliënteel!

Naast de abonnementen, helpen we jou ook graag met 'bloemen op maat' of extra producten van Tuincentrum Braeckman
  • Kleine bloemengeschenken als cadeau voor de dag van de klant
  • Boeket voor medewerkers, vb. dag van de secretaresse
  • Kamerplanten
  • Kleine gevulde tafelvaasjes
  • Opvullen van potten en bloembakken